Dyrlæge i Store Heddinge

Store Heddinge Dyrehospital

Velkommen til Store Heddinge Dyrehospital, hvor du kan henvende dig for hjælp og rådgivning i forhold til din hund og kats helbred. Vi ønsker at have et godt og tillidsfuldt forhold til både dyr og ejer – dette er efter vores opfattelse afgørende for at kunne give den bedst mulige hjælp til dyrene.

Ydelser Kontakt os

Dyrlæge og Dyrehospital i Store Heddinge

Vi forsøger så vidt det er muligt at møde dyrene på deres præmisser og prøver at gøre deres besøg hos os "hyggelige". Vi går ind for frivillighed, så der er så lidt tvang som muligt. Vi inviterer gerne nervøse dyr til godbidsbesøg, så de kan vænne sig til at komme til undersøgelse. Samtidig gør vi alt hvad vi kan for at have en åben dialog med ejeren, så vi sammen kan finde den bedste løsning for det enkelte dyr

 

Store Heddinge Dyrehospital udfører både medicinske og kirurgiske behandlinger, samt almene sundhedseftersyn hos hunde og katte.

 

Vi har butik med salg af foder og plejemidler.

Behandling af katte

Katte

Behandlinger og operationer af katte.

Behandling af hunde

Hunde

Behandlinger og operationer af hunde.

Store Heddinge Dyrehospital

Om os

Læs lidt om dyrehospitalets historie og personlaet.

Priser

Priser

Vores priser på behandling af katte, hunde, gnavere og receptpligtig medicin.